keskiviikko 13. kesäkuuta 2007

Jotain taasJotakin olen taas saanut aikaiseksi. Käytiin kirppiskierrosta Seinäjoella ja löysin sieltä nämä kaksi korua:

Ihanan värisiä siemenhelmiä. Ne on jo pesty ja purettu. Odottavat vain aikaa, kun saan ne uudestaan eri muodossa kasaan. Maksoi noi kolme nauhaa yhteensä 3e.

Ja ihana puinen koru. Nuo valkoiset on jotain kukan siemeniä ja litteät ruskeat (näkyvät huonosti kuvassa) ovat kanssa siemeniä, joihin on tehty reikä. Ainoastaan tuo iso möykky taitaa olla kiveä? Tuokin on jo hajoitettu ja maksoi kirppiksellä 2.5e.

Lasten kanssa kun tulee oltua paljon pihalla ja kännykkä pitää olla mukana niin piti tehdä kännykkä pussukka itelleni. Kaikissa housuissa kun ei ollutkaan taskuja ; )

Puuhelmestä pääsikin eka elukka napiksi.

Ja pussukan toisella puolella on reikä, josta näkee kellon. Tuo malli on omasta päästä, mutta ideoita hait netistä. Hihnan sisälle on laitettu kanttinauhaa, että ei veny. Ja lankana on käytetty Novitan cocosta : )

Ja jotta ei tekeminen loppuis kävin tänään Tapion kaupassa hakemassa lisää lankaa....

Näistä tulee Jussi-sukat synttärilahjaksi. Tapion kaupassa on niin mukava asioida, kun sinne voi vain mennä hakemaan ja saa apua sekä ohjeet mukaan : )


Ja neljä kerää Alpacaa. Tuosta tulee itselleni Fifi-huivi Ullan ohjeen mukaan. Tuolla huivilla ei ole mitään kiirettä, mutta kun kaikki muutkin ovat tehneet niin kyllä munkin pitää ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti